• MENJADORS ESCOLARS
• MENJADORS DE LLARS D’INFANTS
• MENJADORS DE CENTRES DE DIA
El dinar és l’àpat que aporta el major percentatge d’energia al llarg del dia. Els menús estan dissenyats seguint els consells de l’Agència Catalana de Salut Pública i els adaptem a les necessitats específiques de l’escola.
Frescat fa les adaptacions necessàries i especifiques per a cada tipus d’intoleràncies, al·lèrgies, etc. Igualment les fa per cada tipus d’edat de l’usuari, religió, etc.
EL SERVEI QUE OFERIM ÉS AMB LÍNIA CALENTA I LÍNIA FREDA, CUINEM EL MATEIX DIA QUE SERVIM.
Lorem ipsum dolor sit amet consecte adipisic elit sed do eiusmod tempor incididunt…
PRIMERS PLATS
Els primers plats han de ser rics en hidrats de carboni. La pasta i els llegums són ecològiques.
Un cop o dos per setmana es serveix verdura perquè aporta molta fibra i vitamines hidrosolubles. Quan es tracta de purés o cremes, farem servir verdures de temporada. Sempre que es pot són de proximitat.
SEGONS PLATS
Són els que aporten proteïnes, alternant els diferents tipus com: vedella, pollastre, porc, peix i ous.
Els productes són frescos i de producció local. Els productes congelats com és el cas del peix, intentem realitzar variacions. La rodanxa de lluç, filet d’halibut, filet de rosada, que es cuinaran de diferents formes i textures: planxa, romana o al forn.
PA I POSTRES
La ració de pa és diària i la fruita és del temps.